6 de julio de 2020 | Actualizado 6:04
D'esquerra a dreta: Ramon Felip i Enric Ticó | Cimalsa

Cimalsa i l’Associació de Polígons dels Plans col·laboraran per al desenvolupament logístic

Les entitats han signat un conveni de col·laboració que tindrà una vigència de tres anys prorrogables

L’empresa pública Cimalsa i l’Associació de Polígons dels Plans (APP) han signat un conveni amb l’objectiu d’establir un marc global de col·laboració entre ambdues entitats. Aquest tindrà una vigència de tres anys, prorrogable per períodes anuals, i dóna cabuda a activitats relacionades amb la logística, la investigació i la transferència de coneixement. “Des de Cimalsa volem col·laborar amb totes les iniciatives que hi hagi en el territori que potenciïn la logística sostenible”, ha assenyalat el seu president, Enric Ticó.

Segons Ticó, l’objectiu seria, entre d’altres, “crear llocs de treball de qualitat per a què el mapa logístic de Catalunya sigui equilibrat i doni cabuda a totes les iniciatives que estan en marxa”. Per la seva part, el president de l’APP, Ramon Felip, ha afirmat que “des de l’associació tenim la voluntat de modernitzar els polígons d’activitat econòmica del nostre territori”. Per això, ha destacat l’encert que suposa associar-se amb Cimalsa per potenciar la logística sostenible.

En el marc del conveni està previst dur a terme activitats amb el sector de la logística i de la mobilitat. A més, també s’inclou la col·laboració en el disseny, desenvolupament i investigació d’usuaris i infraestructures vinculades amb el sector del transport i la mobilitat logística, com ara aparcaments per a camions.