18 de septiembre de 2019 | Actualizado 18:58
Ronda del Port | Port de Barcelona

El port de Barcelona inicia les obres de la seva artèria viària principal

Es duran a terme en franges horàries nocturnes i caps de setmana per a disminuir la seva possible afectació en la activitat portuària

El departament de Conservació d’Infraestructures del port de Barcelona està duent a terme obres per condicionar i millorar la calçada en la Ronda del Port. Segons ha informat l’autoritat portuària, les obres estan programades majoritàriament durant la nit i els caps de setmana, amb l’objectiu de minimitzar les afectacions que puguin ocasionar en el trànsit de la zona. Aquestes es faran per fases i es preveu que finalitzin el deu de juny.

Concretament, entre setmana els treballs tindran lloc de les vuit de la tarda a les sis del matí, mentre que durant el cap de setmana la circulació es veurà afectada de vuit de la tarda del divendres a vuit de la tarda del dissabte; i de vuit del matí del diumenge a vuit de la tarda. “En tots els casos es reduiran els carrils de circulació per cada sentit, però no es prohibirà el pas de vehicles completament”, ha assegurat el port. Dividit per fases, les obres, que van començar el darrer dillazuns, avançaran des de la zona de Sant Bertran fins a la zona tram VI, passant per la zona tram IV.