17 de septiembre de 2019 | Actualizado 12:34
José María Chavarría | Cimalsa

José María Chavarría, nou vocal del consell d’administració de Cimalsa

Chavarría és el president de la Federació Empresarial Catalana d’Autotransport de Viatgers (Fecav) des de juny del 2017

L’empresa pública Cimalsa ha incorporat recentment al president de la Federació Empresarial Catalana d’Autotransport de Viatgers (Fecav), José María Chavarría, com a nou vocal del consell d’administració. Segons ha explicat en un comunicat, Cimalsa es troba en una nova etapa en la qual s’obre al sector privat. “L’objectiu és ampliar la visió del món de la logística i de la mobilitat des de la perspectiva dels usuaris i operadors al qual donem entrada en el nostre consell d’administració”, ha explicat l’empresa pública.

Aquesta incorporació segueix a la de Sixte Cambra, Domènec Espadalé i Josep Lluís Aymat, que es van produir fa unes setmanes. Chavarría és president de la Fecav des del juny del 2017. També ocupa el càrrec de conseller delegat de l’empresa Autocars Hife i és president de la Cambra de Comerç de Tortosa.