16 de octubre de 2019 | Actualizado 20:06

Segro busca inquilí per a un hub d’última milla situat a la primera corona de Barcelona

La parcel·la disposa de 70.000 metres quadrats i és versàtil per a activitat industrial, picking, transport, logística i e-commerce
Projecte de Segro Logistics Park Mollet | Segro

L’inversor immobiliari, industrial i logístic Segro ha anunciat la comercialització en règim de lloguer d’una nova plataforma logística a Mollet del Vallès, província de Barcelona. Segro Logistics Park Mollet disposa d’una parcel·la de 70.000 metres quadrats i es troba en la primera corona logística. Segons han explicat les consultores inmologísticas CBRE i Savills Aguirre Newman, encarregades de la seva comercialització, l’espai és “versàtil per a activitat industrial, picking, transport, logística i e-commerce”.

Segro Logistics Park Mollet es troba al polígon Can Magarola, situat a l’angle entre l’autopista AP-7, que connecta Madrid amb França; i C-17, que condueix al centre de Barcelona en uns 13 kilòmetres. “Es tracta d’un desenvolupament a mida pensant per a un únic usuari i enfocat a donar serveis d’última milla, donada la seva proximitat amb Barcelona”, han explicat les consultores. En aquest sentit, en tractar-se d’un projecte a mida, es podrà adaptar a les necessitats del futur usuari, ja sigui una empresa industrial, de distribució o de logística.

CARACTERÍSTIQUES DE LA NAU
El hub es desenvoluparà a una plataforma logística i de distribució urbana de 43.000 metres quadrats, ampliables a 50.000 metres quadrats, i comptarà “amb els màxims estàndards de qualitat i sostenibilitat”. La nova nau disposarà d’una altura mínima lliure de 11,7 metres, amb 43 molls de càrrega i descàrrega ampliables a fins 82 en total, a més de 7 rampes d’accés i “àmplies platges de maniobra”.

Així mateix, es destinaran 1.400 metres quadrats a oficines modulables extensibles a la zona d’emmagatzemat i s’edificaran àrees comuns, “incloent-hi com a valor diferencial una zona recreativa i instal·lacions esportives”, han informat les consultores. El hub està ubicat a l’antiga fàbrica de Bacardí i es troba pròxim a empreses com ara Amazon, Estrella Damm, Cobega o Carglass, entre d’altres, a una ubicació que té una taxa de disponibilitat de menys de l’1% en les naus de nova construcció.