15 de octubre de 2019 | Actualizado 18:28
Instal·lacions de Bergé a Tarragona | Bergé

Bergé inaugura una nau per a productes agroalimentaris al port de Tarragona

L’operador logístic compta amb un nou magatzem de 4.800 metres quadrats amb capacitat per emmagatzemar fins a 34.000 tones de blat

L’operador logístic Bergé ha inaugurat aquest mes de juny una nova nau de 4.800 metres quadrats al port de Tarragona, amb la qual ha incrementat la seva capacitat per a productes agroalimentaris. El nou magatzem pot albergar fins a 34.000 tones de blat, farina o blat de moro. “L’activitat agroalimentària és una part important del port de Tarragona, que cada any opera uns 10 milions de tones de sòlids a granel, procedint quasi la meitat directament del sector agroalimentari”, ha assegurat l’operador.

L’ampliació de les seves instal·lacions forma part del projecte de millora i actualització de les infraestructures de Bergé i inclou també una nova bàscula automatitzada per agilitzar les operatives. D’aquesta forma, l’empresa preveu ajustar rutes i càrregues, aconseguir un major rendiment, anticipar la facturació i millorar l’anàlisi de les dades per a la comunicació amb els clients.

D’aquesta forma, l’operador suma més de 110.000 metres quadrats a Tarragona, compta amb centres d’operacions, magatzems, grues i personal especialitzat. Així mateix, Bergé gestiona més de 180.000 vehicles anuals al port tarragoní. Pel que fa a l’àmbit de la logística de vehicles, la nova societat Bergé Gefco disposa a Tarragona de prop d’un milió de metres quadrats i capacitat per emmagatzemar més de 40.000 vehicles.