4 de julio de 2020 | Actualizado 15:10

Ontime s’adjudica de nou la logística del magatzem central de l’Aeroport de El Prat

L’operador logístic gestionarà l’operativa del centre logístic intern de l’Aeroport de Barcelona fins al novembre del 2022
Zona de càrrega aèria de l’Aeroport de Barcelona-El Prat | M.V.

El gestor aeroportuari Aena ha adjudicat a la companyia logística integral Ontime Transporte y Logística la gestió del magatzem central i logística interna de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat. Ontime, que ja gestionava fins ara aquesta instal·lació i la seva operativa, ha estat triada sota el criteri de la millor oferta en relació a qualitat-preu per un import de 760.891 euros amb impostos, mentre que el pressupost base de licitació ascendia a 907.500 euros. El termini de la concessió d’aquesta adjudicació és de tres anys, fins al novembre del 2022, i Ontime és l’única oferta que ha rebut Aena per gestionar el magatzem central i la logística interna del mateix en l’Aeroport de Barcelona-El Prat.

Concretament, la instal·lació ocupa una superfície d’uns 2.000 metres quadrats. Està dotada de prestatgeries de paletització convencionals, de picking, de bovines i cantilever, entre d’altres. En ella, l’operador logístic haurà d’executar els serveis de recepció, verificació, emmagatzemant, empaquetat i desempaquetat, paletització, inventari i distribució de la mercaderia, entre d’altres. El plec de prescripcions tècniques estableix que el magatzem haurà de romandre obert, com a mínim, de dilluns a divendres, excepte festius, entre les set i mitja del matí i les sis de la tarda.

L’Aeroport de Barcelona-El Prat utilitza aquest magatzem per guardar mobiliari i equips informàtics i electrònics, entre altres mercaderiesnecessàries per a la seva operativa. L’adjudicatari també aporta un vehicle amb conductor per fer els trasllats del material allà on Aena ho requereixi dins del recinte aeroportuari. El plec de prescripcions tècniques també preveu que Ontime porti a terme de forma diària la recollida i entrega de correspondència, documentació i petita paqueteria entre les diferents dependències de l’Aeroport de Barcelona-El Prat.