9 de agosto de 2020 | Actualizado 16:47
Carreras Grupo Logístico

Carreras Grupo Logístico lloga dues noves naus a Barcelona

Els immobles sumen un total de 14.000 metres quadrats i compten amb connexió per carretera a l’AP-7 i a la N-340

L’operador Carreras Grupo Logístico ha llogat un total de 14.039 metres quadrats logístics en dues naus a Vilafranca del Penedès (Barcelona). Els immobles compten amb una extensió de 5.515 i 8.524 metres quadrats, respectivament, i es troben ubicats en el polígon de Els Domenys. Segons ha informat la consultora Forcadell, encarregada d’assessorar l’operació. Ambdues naus es troben aïllades, compten amb deu metres quadrats d’altura i disposen de pati tancat, molls de càrrega i accés TIR.

Concretament, la nau més petita està construïda en planta i compta amb un espai d’oficines de 648 metres quadrats; mentre que la segona està distribuïda entre una planta baixa de 7.721 metres quadrats i una primera planta de 803 meres quadrats, amb 180 metres quadrats d’oficines, lavabos, vestuaris i menjador. Així mateix, les dues disposen de carpes per a la gestió de productes en l’exterior.

Les naus es troben ubicades en el polígon de Els Domenys, a Vilafranca del Penedès

“Es preveu que la contractació logística al tancament del 2019 pugui assolir nivells similars a la del 2018, tot i que potser una mica per sota degut a la manca de disponibilitat, l’increment de preus i a alguna operació excepcional produïda el 2018”, ha comentat el director d’Industrial-Logística de la consultora, Gerard Plana. En aquest sentit, Savills Aguirre Newman ha assegurat recentment que la manca de sòl a Catalunya ha provocat una caiguda en la contractació del 10,7% en el darrer any.

Per altra banda, les noves instal·lacions de Carreras Grupo Logístico disposen d’accés a l’AP-7 i a la N-340, així com de connexió en transport públic amb Renfe i amb autobusos urbans i interurbans. La companyia, amb seu a Saragossa i fundada el 1933, disposa de delegacions a les principals capitals de província de l’Estat, amb un total de 57 ubicacions. El seu servei està especialitzat en el transport nacional i internacional de mercaderies, multimodal, emmagatzematge, distribució, manipulació, co-packing, paleteria, consultoria logística, serveis d’externalització i logística industrial.