19 de septiembre de 2020 | Actualizado 12:19

Coral Transports es trasllada a un centre logístic de majors dimensions a Madrid

L’operador logístic ha desplaçat la seva operativa a una nova plataforma a San Fernando de Henares per respondre al creixement del mercat
Transports Coral

L’operador logístic Coral Transport ha estrenat instal·lacions a San Fernando de Henares (Madrid), que han substituït a les que ja disposava a Torrejón de Ardoz (Madrid). “Hem modernitzat les nostres instal·lacions a la zona centre per seguir aportant solucions d’alt valor afegit als clients i ens permet una constant adaptació en el sector de l’activitat logística, que és cada cop més essencial, complexa i tecnificada”, han explicat des de l’empresa.

En aquest sentit, les noves instal·lacions, que han estat contractades en règim de lloguer, han triplicat la superfície de l’operador logístic en la zona amb 6.000 metres quadrats de magatzem i oficines. “Això ens permetrà ampliar la nostra activitat més enllà del cross-docking i oferir serveis d’emmagatzematge amb necessitats a prop de Madrid”, ha puntualitzat la companyia especialitzada en emmagatzematge de producte químic i transport de mercaderies perilloses per carretera.

Les noves instal·lacions han suposat triplicar la superfície de Coral Transaports a Madrid

A la vegada, la decisió de Coral Transports d’ampliar la seva presència a Madrid passa també, a més de per la incorporació de nous clients, per crear vincles de confiança i col·laboració amb els ja existents. “Aquest tarannà propi facilita que molts d’ells, amb seu a Catalunya, ens haguessin sol·licitat que els acompanyéssim en els seus propers plans d’expansió a la zona del centre peninsular i ens demanaven donar el pas a Madrid”, ha detallat.

Pel que fa a la influència que el coronavirus ha tingut en les seves operacions, l’operador logístic ha manifestat que “innegablement ens ha impactat”. No obstant això, també ha puntualitzat que “la logística, en tractar-se d’un servei essencial, segurament no serà dels sectors més afectats en aquesta crisi”.