15 de agosto de 2020 | Actualizado 14:59

Laimo desenvolupa una plataforma d’última milla a l’àrea metropolitana de Barcelona

La consultora Savills Aguirre Newman comercialitzarà en exclusiva el complex de 27.700 metres quadrats i també dirigirà les obres del mateix
Futura planta logística a Parets del Vallès | Laimo

El grup Laimo lidera la construcció d’una nova plataforma logística en projecció a la comarca del Vallès Oriental (Barcelona). Consta de dues naus, una de 14.500 metres quadrats i una altra de 13.150 metres quadrats, ha subratllat la companyia. Aquesta plataforma està situada en el polígon industrial Z de la localitat de Parets del Vallès, una de les zones considerades prime en el mercat logístic de la primera corona de Barcelona. Laimo ha encarregat la comercialització en exclusiva del projecte a la consultora Savills Aguirre Newman, que s’encarregarà, a més de la redacció del projecte, de la gestió de les llicències i la direcció de les obres del complex logístic.

La nova plataforma logística es troba en una de les zones prime de la logística de Barcelona

Les naus permetran una ocupació flexible per part dels usuaris, ja que poden encabir des d’un fins a sis inquilins, ha subratllat Laimo, i constituiran un espai d’última milla per al sector del comerç electrònic. El projecte de la companyia és l’únic d’aquestes característiques en una zona caracteritzada per una baixa disponibilitat, inferior al 2%, han recordat des de l’empresa.

Laimo ha ressaltat que es localitza en un espai juntament a l’AP-7 i la C-17, en el qual té també seu farmacèutiques com Grifols i Novartis, empreses d’alimentació com Danone o Idilia Foods o empreses del sector tèxtil com la firma de moda Mango. “La seva ubicació permetrà a les empreses que s’instal·lin en aquesta plataforma logística amb facilitat d’accés als principals nuclis de connexió amb Barcelona i als centres urbans de Parets del Vallès i Montmeló”, ha assenyalat Laimo.