21 de septiembre de 2020 | Actualizado 10:48

Merlin Properties s’alia amb Revoolt per a desenvolupar un hub urbà a Barcelona

La socimi ha instal·lat punts de recàrrega ràpida en els aparcaments dels seus centres comercials en certes franges horàries per a facilitar el repartiment
La flota de Revoolt podrà recarregar-se en els aparcaments de Merlin Properties | Revoolt

L’empresa especialitzada en distribució urbana Revoolt ha estat seleccionada per la socimi Merlin Properties per a consolidar un model logístic d’última milla a Barcelona. En concret, la prova pilot consistirà en la reserva d’una sèrie de places en l’aparcament del centre comercial Arenas en la capital catalana, on s’ha instal·lat una infraestructura de recàrrega ràpida per a la flota zero emissions de la startup logística.

Revoolt emprarà aquestes instal·lacions en horari nocturn i parcialment en horari diürn per a realitzar càrregues d’urgència que permetin donar continuïtat a l’operativa del dia. “Barcelona, on acabem d’arrencar les nostres operacions, és per a nosaltres una plaça molt important, tant a nivell de capacitat de negoci com per la seva aposta municipal cap a aquesta mena de mobilitat”, ha destacat el director general de Revoolt, Ángel Sánchez.

Merlin Properties optimitzarà pàrquings en els seus centres comercials i oficines de Madrid, Barcelona i Lisboa

Merlin Properties començarà en una primera fase a optimitzar zones de pàrquing en els seus centres comercials i oficines de Madrid, Barcelona i Lisboa. En aquestes places, desocupades en determinades franges horàries, ha instal·lat punts de recàrrega per a vehicles elèctrics dedicats a aquestes activitats. “En una segona fase, també aquesta previst que disposem d’un magatzem per a poder rebre la mercaderia dels clients, classificar-la i escometre el nostre servei de lliurament a domicili en rutes urbanes de curt abast”, ha indicat el director general de Revoolt.

La companyia immobiliària estudia la possibilitat que els seus centres comercials més cèntrics treballin també com a grans centres de distribució capil·lar. Amb aquesta política, Revoolt i Merlin buscaran noves vies de repartiment des del centre comercial Arenas. Així mateix, els resultats d’aquesta prova pilot establiran les bases d’un llibre blanc en el qual, segons ha explicat Revoolt, “plasmarem els requisits i necessitats d’altres empreses del sector”, enfocades igualment a la logística urbana zero emissions del futur.