30 de septiembre de 2023 | Actualizado 8:51

ID Logistics ven a la socimi Segro la seva plataforma logística de Granollers

La instal·lació de 28.500 metres quadrats serà llogada a ID Logistics a través d’un acord a llarg termini, segons ha explicat la socimi
Segro

La socimi britànica especialitzada en el sector immobiliari, industrial i logístic Segro incrementa la seva presència a Barcelona amb l’adquisició d’un magatzem logístic de 28.500 metres quadrats a Granollers. No s’han fet públiques les xifres de la inversió realitzada. Aquest projecte, en el seu dia adquirit i promogut per la societat immobiliària del Grup ID Logistics, està situat a 30 km de Barcelona, amb accés a l’A7 (França-Madrid) i C17. Construït el 2019, el centre de distribució està arrendat a ID Logistics, operador logístic amb el qual Segro té un acord a llarg termini.

Amb aquesta adquisició, a més de guanyar posicions a Catalunya, Segro mostra “el seu interès en la zona catalana del Vallès per la seva ubicació i connexió per a la distribució al sud d’Europa, a més de seguir prioritzant les ubicacions pròximes a la Ciutat Comtal per crear una cartera de magatzems per a la distribució i logística urbana d’alt valor”.

L’edifici disposa d’un sistema d’alta prevenció d’incendis. A més, aquest projecte segueix els últims estàndards mediambientals, amb l’objectiu d’obtenir el certificat BREEAM “Very Good”, en línia amb l’estratègia de Segro de desenvolupar edificis moderns de Classe A, de qualitat, flexibles i sostenibles. La plataforma compta amb llicència APQ per a emmagatzematge de productes d’especial tractament.

El director general d’ID Logistics Iberia, Javier Echenique, comenta que “per a ID Logistics, comptar amb un partner com Segro és important, ja que les solucions de real state al nostre sector juguen un factor fonamental i, en molts casos, decisiu”.

Per la seva banda, el director de Segro España, David Alcázar, ha assenyalat que “l’adquisició d’aquest magatzem a Granollers, un dels principals mercats logístics de Barcelona, és un exemple de la nostra capacitat per realitzar adquisicions d’instal·lacions que estan fora del mercat amb l’objectiu d’ampliar les fonts d’ingressos i ampliar el nostre sistema de socis amb un client estratègic”. A més, ha afegit que “aquesta operació està en línia amb l’objectiu de fer créixer la cartera de magatzems d’última generació de la companyia a España, combinant adquisicions d’inversió i el procés de promoció”.