21 de junio de 2024 | Actualizado 20:15
Networking durant la darrera edició del SIL | SIL Barcelona

El SIL 2019 llençarà una nova versió de la seva app per fomentar el networking

Els usuaris de l'aplicació podran utilitzar la funció ‘Match & Meet’ per a establir una agenda de reunions prèvia a l'esdeveniment

La pròxima edició del Saló Internacional de la Logística de Barcelona, el SIL 2019, que se celebra del 26 al 28 de juny, reforçarà el networking entre les empreses participants. Per això, entre altres novetats, té previst llençar una nova versió de la seva app per fomentar el networking, que estarà disponible un mes abans de la fira. A través d’aquesta, les empreses podran contactar mitjançant missatgeria instantània amb els assistents i ponents d’aquest esdeveniment, així com dels congressos que se celebren en paral·lel al SIL, l’eDelivery Barcelona i l’InTrade Summit BCN.

“D’aquesta manera, les empreses participants podran agendar reunions durant la celebració del SIL”, han explicat els organitzadors a un comunicat. Per aconseguir-ho, els visitants registrats disposaran d’una àrea privada, a la qual podran accedir una vegada ho sol·licitin a través de la web del SIL. Per altra banda, els usuaris podran utilitzar la funció ‘Match & Meet’ de l’app, una eina que permet als visitants establir una agenda de reunions prèvies a l’esdeveniment. Els organitzadors han reconegut que a la darrera edició “es van dur a terme més de 900 reunions directes entre les empreses participants i visitants” a través d’aquest sistema.

El SIL 2019 farà també un International Networking Lunch el 26 i 27 de juny

Amb motiu d’aquests esdeveniments logístics, el SIL 2019 farà també un International Networking Lunch el 26 i 27 de juny. A través d’aquest, les empreses participants podran contactar amb més de 600 decisors del sector procedents d’Europa, Amèrica Llatina i el Mediterrani. A més, com a l’edició anterior, també s’organitzaran els Speed Datings i el Networking Lunch del Cercle Logístic, en el qual les empreses participants del SIL podran contactar amb directors de logística, supply chain i operacions de diferents empreses de sectors com l’alimentació, el químic o el de l’alimentació. L’any passat, en el Cercle Logístic van tenir lloc més de 3.500 reunions d’aquest tipus.