13 de junio de 2024 | Actualizado 18:23

L’Academia Aduanera presenta el seu programa de formació al Saló de l’Ensenyament

La institució acudeix a la cita per donar a conèixer les sortides professionals que ofereix la formació duanera
D'esquerra a dreta,Marta Cairó, Learning and Development Consultant de l'Academia Aduanera; Alejandro Arola, president de la Fundación Aduanera, i Marine Grigoryan, responsable de Marketing de l'Academia | Academia Aduanera

L’Academia Aduanera, institució impulsada per la Fundación Aduanera, ha acudit a la 30ª edició del Saló de l’Ensenyament de Barcelona per donar a conèixer el seu programa formatiu entre els alumnes d’ESO i Batxillerat que visitin aquesta fira especialitzada. Més de 190 expositors s’han donat cita en aquest saló, que es va inaugurar dimecres i es perllongarà fins el proper diumenge, dia 24 de març.

L’Academia Aduanera no només acudeix a la cita per presentar el seu programa formatiu, sinó també per donar a conèixer les possibles sortides professionals que ofereix la formació duanera, poc coneguda generalment entre el gran públic. Els visitants trobaran a l’estand professionals vinculats amb aquesta institució que facilitaran l’assessorament necessari a les persones interessades en el món del comerç exterior i les duanes.

El programa de la institució inclou tant formació específica relativa a les duanes com formació més centrada en l’àmbit logístic, com el curs sobre “Càrrega convencional a granel” del dia 14 de maig o una acció formativa centrada en “Heavy Lift and Project Cargo, el dia 6 de juny, entre d’altres. També ofereix cursos destinats a adquirir competències transversals de caràcter empresarial.

MÀSTER EN DRET DUANER
L’Academia també oferirà informació relativa al Màster en Dret Duaner que impartirà en les seves aules la Càtedra Fundación Aduanera-URV d’Estudis Duaners, nascuda el passat any 2018 de la col·laboració entre la Fundación Aduanera i la Universitat Rovira i Virgili (URV). Aquest màster, que iniciarà la seva primera edició el proper mes d’octubre, és un dels primers fruits de la feina conjunta entre la Fundación Aduanera i la URV, que ha fet possible el naixement de la primera Càtedra de Dret Duaner d’Europa.

L’Academia Aduanera, inaugurada el 2018, està especialitzada en la formació d’alt nivell en l’àmbit duaner i és el primer centre estable i permanent d’Espanya dedicat en exclusiva a impartir formació d’execel·lència sobre el món de les duanes i el comerç exterior.