23 de septiembre de 2023 | Actualizado 5:31

Blue Water Shipping celebra 25 anys d’activitat a Espanya

El director general de Blue Water Shipping España, Amadeu Outeiro, confia en la xarxa d'oficines del grup per continuar amb el creixement de la companyia
Amadeu Outeiro i Mercè Conesa en l'acte commemoratiu dels 25 anys de la companyia a Espanya | Blue Water Shipping

Les empreses transitàries Blue Water ShippingEspaña i BWS Aduana han commemorat les seves 25 anys d’activitat a Espanya. El director general de la companyia a Espanya, Amadeu Outeiro, ha explicat que van iniciar la seva activitat a Barcelona en 1994 i que sempre han comptat amb el suport del president de Blue Water Shipping, Kurt Skov, així com de l’equip directiu de l’empresa a Dinamarca. “Kurt Skov és l’ànima de Blue Water i hem aplicat i seguit la seva filosofia per a aconseguir els objectius i anar creixent en volum d’activitat i en diversificació de serveis”.

A més, Outeiro ha destacat “l’important treball” que ha exercit el director financer de Blue Water, Juan Antonio Rubio, durant aquest període, així com tot l’equip de l’empresa, entre els quals ha inclòs a “els companys de València, Castelló i Alacant”. Per part seva, Kurt Skov ha assenyalat que “la ferma cooperació entre totes les oficines que tenim repartides per tot el món fa que puguem augurar un bon futur a Blue Water”.

La presidenta del port de Barcelona, Mercè Conesa, ha afirmat que l’autoritat portuària “dóna suport a les empreses que, com Blue Water, porten 25 anys apostant pel port”. A més, també ha destacat la importància de serveis com els que ofereix “tant a la cadena logística com al sector crucerístic” a través dels seus serveis d’aprovisionament, que ha qualificat com a “imprescindibles per a Barcelona”.