26 de mayo de 2024 | Actualizado 6:03

La Generalitat i Fomento pactaran el desenvolupament ferroviari al Camp de Tarragona

Damià Calvet i Pedro Saura han encapçalat una reunió que ha conclòs amb la creació de dues comissions, una de perfil tècnic i una altra de política
Reunió entre Generalitat, grupo Fomento i alcaldes del Camp de Tarragona | Generalitat de Catalunya

El secretari d’Estat d’Infraestructuras y Transporte del Ministerio de Fomento, Pedro Saura, s’ha reunit aquesta tarda amb el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, i amb els alcaldes de Tarragona, Reus, Vila-seca, Cambrils i Salou “amb l’objectiu de treballar en un full de ruta conjunt per a l’anàlisi i desenvolupament d’actuacions ferroviàries necessàries al Camp de Tarragona”, ha senyalat el ministeri. Per la seva banda, la Generalitat de Catalunya, a través del conseller Damià Calvet, ha destacat que “és el primer cop que ens reunim, en una sola taula, amb el grup Fomento: ministeri, Adif i Renfe”.

Des que Damià Calvet va proposar el passat mes d’octubre una trobada amb l’Estat, tant el conseller com el secretari d’Infraestructures i Mobililitat, Isidre Gavín, s’han reunit en diverses ocasions amb els alcaldes per consensuar el projecte que havien de portar a la reunió amb Fomento. La trobada amb el ministeri ha finalitzat amb la creació de dues comissions. Fomento i el Departament de Territori i Sostenibilitat s’han compromès a crear una comissió tècnica, “formada per una desena de persones, que es posarà a treballar de seguida per aportar tots els documents que tenim sobre la taula i poder-los unir en un sol full de ruta” i una política que validi la feina de la comissió tècnica.

Pel que fa referència directament al tràfic de mercaderies, el departament que dirigeix Damià Calvet ha reiterat que ‘”l’activitat industrial i del port de Tarragona en aquest territori fa necessària la connexió dels principals nodes d’ample estàndard europeu (Castelló- Nus de Vila-seca, Nus de Vila-seca-Reus, Nus de Vila-seca-Castellbisbal i Reus Polígon Nort), així com la planificació i programació d’una variant interior de mercaderies aprofitant trams de la línia Reus-Roda, junt amb les variants de Roda, Reus i Vila-seca, i nou accés al port”. Per altra banda, les comissions també hauran de treballar en altres àmbits com l’entrada en funcionament de la variant d’alta velocitat entre Vandellós i el nus de Vila-seca, la millora de l’accessibilitat a l’aeroport de Reus o el desmantellament de les vies i la implantació del tren-tramvia.