26 de mayo de 2024 | Actualizado 6:03
D’esquerra a dreta: Enric Ticó i Josep Sánchez Llibre durant la signatura | M.V.

Cimalsa s’incorpora a Foment del Treball com a associada

Enric Ticó i Josep Sánchez Llibre han signat aquest matí un acord per formalitzar l’ingrés de l’empresa pública catalana

El president de Cimalsa, Enric Ticó, i el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, han signat aquest matí un acord d’associació, mitjançant el qual l’empresa pública de la Generalitat de Catalunya entra a formar part de la patronal. Ambdós presidents han destacat la importància d’incorporar en Foment del Treball una companyia “estratègica” com Cimalsa.

De fet, Ticó va participar recentment com a invitat a la sessió constitutiva de la nova comissió de treball de Foment, on va detallar l’estratègia logística de la Generalitat i va explicar la dificultar de disposar de sòl logístic a Catalunya degut a la seva geografia, així com la necessitat d’impulsar plataformes logístiques intermodals on el ferrocarril tingui protagonisme. En aquest sentit, Cimalsa ha anunciat que està estudiant establir una nova àrea logística a la comarca del Bages.