13 de abril de 2024 | Actualizado 21:44

La naviliera italiana Tarros connecta DP World Tarragona amb cinc ports de Turquia

El primer vaixell de la naviliera Tarros atracarà a la terminal de contenidors del port de Tarragona demà per iniciar un servei amb una periodicitat de 10 dies
DP World

La terminal de contenidors del port de Tarragona, gestionada per DP World, comptarà amb una línia de transport marítim entre Tarragona i Turquia a través del nou servei de la naviliera italiana Tarros. La línia marítima, que s’iniciarà demà, dia 12 d’abril, té com a objectiu cobrir les necessitats d’importació i exportació de productes de les empreses de diferents sectors com polímers, químics, maquinària, paper i productes agroalimentaris, principalment, de les províncies de Tarragona, Lleida, Barcelona Zaragoza i sud de Navarra. No obstant això, les dues empreses han confirmat el seu interès en seguir coneixent i apropant nous sectors als que poder oferir aquest servei marítim.

DP World, a més d’acollir el servei des de la seva terminal a Tarragona, actua com a agent de Tarros sota el segell de DP World Logistics, “la qual cosa facilitat la gestió i desenvolupament de l’activitat afegint-li un més gran valor”, apunten des de la companyia. El primer vaixell, l’’Holandia’, amb capacitat per a 900 teus i una eslora de 132 metres, atracarà a la terminal del port de Tarragona demà. La periodicitat dels vaixells de Tarros a Tarragona serà cada deu dies, escalant en els principals ports de Turquia: Gemlik, Istanbul, Gebze, Aliaga (Izmir) i Mersin.

Fonts de DP World Tarragona apunten que “estem convençuts que es tracta d’un servei necessari i d’alta qualitat per al Camp de Tarragona”. A l’actualitat, la terminal de DP World a Tarragona connecta amb més de 40 països a través de 15 serveis, als que ara s’hi afegeix el de Tarros.