15 de junio de 2024 | Actualizado 16:55

Palletways Iberia incorpora a Flash Pallet a Barcelona

La companyia donarà cobertura a la zona del Vallès Oriental, el Vallès Occidental i el Maresme
Palletways

La xarxa de distribució exprés de mercaderia paletitzada Palletways Iberia ha incorporat a la seva xarxa de membres a Flash Pallet, que operarà a la província de Barcelona. Ubicat a La Roca del Vallés, Flash Pallet donarà cobertura a la zona del Vallés Oriental, el Vallés Occidental i el Maresme. “Formar part de la xarxa Palletways suposa comptar amb un nou servei de distribució exprés en l’àmbit nacional, que complementa els nostres serveis de transport internacional”, ha afirmat el gerent de Flash Pallet, Xavier Saldes. “A més, pertànyer a un grup líder com Palletways ens aporta un valor diferencial addicional que ens permetrà ampliar, sense dubte, el nostre àmbit d’actuació”.

Per la seva part, el director general de Palletways Iberia, Gregorio Hernando, ha recordat que “Flash Pallet és una empresa altament especialitzada en la distribució exprés de mercaderia paletitzada” i que “la seva preparació i el seu profund coneixement d’aquest mercat seran de gran valor per oferir la màxima qualitat als nostres clients”. La companyia ofereix serveis de transport aeri, marítim i terrestre a diferents països com ara Alemanya, França, Itàlia, Benelux, el Regne Unit i Irlanda, a través del grup Ibertransit. En aquest sentit, recentment Palletways Iberia també ha incorporat un nou megatruck per a la ruta Madrid-Málaga.