22 de mayo de 2024 | Actualizado 19:09

VGP construeix la primera de les seves dos noves naus a Barcelona

Llançarà la segona i última fase del projecte de desenvolupament del parc en una parcel·la de 90.000 metres quadrats durant el mes de juliol de 2019
Projecte de la nova nau VGP | VGP

El promotor de parcs logístics i industrials VGP ha completat la construcció d’una primera nau logística de 32.000 metres quadrats al VGP Park Lliçà d’Amunt, a 25 kilòmetres al Nord de Barcelona. Aquesta és la primera de les dues naus que ha projectat desenvolupar en el recinte i s’alça sobre una parcel·la de 60.000 metres quadrats que inclou l’execució d’una “gran àrea d’aparcament exterior a una superfície de 9.000 metres quadrats, segons ha explicat a un comunicat.

“Amb el lloguer a Luís Simoes dels últims 7.000 metres quadrats disponibles es completa la comercialització d’aquest actiu abans de la seva finalització”, ha anunciat la immobiliària. A la mateixa plataforma hi operaran també les empreses Districenter (Holding Condeminas), amb un espai de 9.000 metres quadrats; Noatum, també amb 9.000 metres quadrats; i Vivace, amb un total de 7.000 metres quadrats.

El parc logístic VGP a Lliçà d’Amunt se situa dins de la primera corona logística de Catalunya. És accessible des de la carretera C-17 i es troba a un pas de l’autopista AP-7. A més d’aquest primer actiu, VGP ha afirmat que el juliol de 2018 llençarà la segona i última fase del projecte de desenvolupament del parc. Aquesta constarà de la construcció d’una altra nau logística de 45.000 metres quadrats sobre una parcel·la de 90.000 metres quadrats.

“Ambdós edificis s’han projectat seguint elevats estàndards de qualitat i tindran una gran modularitat”, ha destacat VGP, el qual també ha puntualitzat que estaran optimitzats “per aconseguir la màxima eficiència energètica i sostenibilitat”. A nivell estatal, el grup europeu d’inversió immobiliària està actualment desenvolupant diferents projectes a San Fernando de Henares, a Madrid; al polígon de Cheste, a València; i a Fuenlabrada, també a Madrid. A més, recentment també se li ha sumat el desenvolupament del VGP Park Saragossa, amb una superfície total construïda que arribarà als 360.000 metres quadrats.