22 de abril de 2024 | Actualizado 0:01
Participants de la jornada d'aquest any 2019 | Port de Barcelona

Les empreses Efficiency Network busquen fomentar la col·laboració en la supply chain

Valors com l'excel·lència, l'eficàcia, la transparència i la col·laboració són sinònims d'aquesta marca de qualitat, segons el port de Barcelona

La marca de qualitat del port de Barcelona, Efficiency Network, ha celebrat la seva jornada tècnica anual, en la qual les empreses han expressat la seva voluntat de fomentar la col·laboració en la cadena logística (supply chain). En l’esdeveniment, han participat 140 participants de 55 organitzacions que inclouen professionals tècnics, responsables de les organitzacions certificades i de les administracions que col·laboren amb la marca. “En conjunt, representen el 60% de les empreses certificades”, ha informat l’autoritat portuària.

L’esdeveniment s’ha desenvolupat sobre els eixos dels valors de la marca, la filosofia de les auditories i el Brand Center, l’eina de comunicació entre les organitzacions certificades. Concretament, segons ha explicat el port, els valors d’aquesta edició ja es van treballar en la jornada de 2018. “L’excel·lència, integritat, compromís, col·laboració, transparència i eficàcia s’estan convertint ara en un valor per a les empreses certificades”, ha assegurat el port. En aquest sentit, els participants han analitzat com unificar els criteris ètics d’actuació i com donar visibilitat i rellevància als valors.

Per altra banda, a la jornada també s’ha debatut quina ha de ser la nova filosofia de les auditories de la macar de qualitat, orientada “cap a una dinamització i transversalitat més grans de la informació que afavoreixin la col·laboració del conjunt de la cadena logística”, ha explicat el port. A més, s’ha presentat el nou Brand Center, la plataforma de comunicació de la marca de qualitat en la qual les organitzacions tenen a la seva disposició la informació sobre l’Efficiency Network i on les empreses i institucions certificades poden comunicar-se entre elles.