15 de junio de 2024 | Actualizado 16:55
Transport Logistic

El port de Barcelona mostra el seu potencial logístic en el Transport Logistic de Munic

L’autoritat portuària compartirà espai expositiu amb la Generalitat de Catalunya per promocionar la seva oferta

El port de Barcelona i la Generalitat de Catalunya estaran presents a la fira Transport Logistic de Munic, que se celebrarà del 4 al 7 de juny a la ciutat alemanya. En ella, la delegació catalana promocionarà la seva oferta com a primer hub logístic del Sud d’Europa, juntament amb diverses empreses de la comunitat portuària. Concretament, en ella explicarà les avantatges de Barcelona per a les cadenes logístiques d’importació i exportació, com a porta d’accès a un mercat de més de 400 milions de consumidors. “Aquesta fira és un bon escenari per donar a conèixer la oferta d’infraestructures i serveis logístics de Barcelona i Catalunya als màxims responsables del sector del trnasport i la logística dels cinc continents”, ha expressat l’autoritat portuària.

La fira biennal va reunir a quasi 2.200 expositors de 62 països diferents en la seva pasada edició, en la qual van acudir més de 60.000 persones de 123 països. Les dues administracions catalanes compartiran un stand per tercer cop consecutiu, que incluirà “un gran número de coexpositors”, segons ha informat el port.

Van acudir 60.000 persones de 123 països en la darrera edició del Transport Logístic

Concretament, les empreses portuàries que hi assistiran seran l’operador ferroviari TP Nova; els operadors de serveis logístics i transport intermodal Alfil Logistics, Transabadell i Cosmoparner; la naviliera Grandi Navi Veloci i l’Escola Europea Intermodal Transport en representació del projecte TransLogMed. Per la seva part, la Generalitat exposarà els serveis i infraestructures de les empreses públiques Ports de la Generalitat, l’Institut Català del Sòl, Cimalsa i Aeroports de Catalunya.