2 de diciembre de 2021 | Actualizado 19:06

Embalex obrirà un nou centre logístic a la ZAL de Barcelona

El grup començarà a operar en la seva nova parcel·la, de 10.000 metres quadrats “en el cor del port de Barcelona”, a principis de 2020
Equip de Embalex en el SIL 2019 | Embalex

L’empresa especialitzada en embalatge Embalexinaugurarà un nou centre logístic en la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) del port de Barcelona. La companyia preveu començar a operar en la parcel·la a principis de 2020, complementant així a la infraestructura del grup a Santa Perpètua de Mogoda, a Barcelona. En total, el projecte contempla la urbanització d’una superfície aproximada de 10.000 metres quadrats.

“La instal·lació en el cor del port aportarà valor afegit a totes les activitats de grup Embalexmitjançant serveis de proximitat i el control absolut de tota l’operativa”, han assegurat els seus directius. En aquest sentit, l’equip de Embalex està actualment presentant en el SIL2019 el projecte als seus clients.

Concretament, aquest nou centre logístic “permetrà a la companyia avançar en la seva estratègia de millorar la qualitat dels seus serveis per a càrregues, embalatge i venda i lloguer de contenidors”, segons ha informat Embalex en un comunicat. A més, es preveu la introducció de noves línies de negoci com a dipòsit i consolidació, desconsolidació i condicionament de càrrega en contenidors, entre altres. Grup Embalex compte actualment amb una superfície que suma més de 26.000 metres quadrats a Santa Perpètua de Mogoda. Aquesta parcel·la també disposa de grues de 70 tones i maquinària adequada per a moviments de grans dimensions.