27 de enero de 2022 | Actualizado 11:38

Els ports de Palamós i Roses acolliran l’assemblea general de Medcruise 2020

Està prevista la participació d’una desena de companyies, un centenar de ports de la Mediterrània, operadors turístics i patronats de turisme
Joan Pere Gómez i Jordi Masquef van anunciar l'esdveniment | Generalitat de Catalunya

Costa Brava Cruise Ports ha anunciat que la 56a assemblea general de Medcruise se celebrarà entre el 26 i el 29 de maig als ports de Palamós i Roses. L’anunci, segons ha explicat Ports de la Generalitat de Catalunya, s’ha produït en el marc de l’assemblea general de l’associació Medcruise que se celebra durant aquest dies a Antibes (França). El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, i el vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava, Jordi Masquef, han manifestat que aquest esdeveniment consolida la projecció internacional que estan adquirint els ports de Palamós i Roses.

Així els dos ports catalans acolliran durant tres dies un dels esdeveniments més rellevants de la indústria europea de creuers, en què participaran una desena de companyies, un centenar de ports de la Mediterrània amb tràfic de creuers, operadors turístics i patronats de turisme. En aquest sentit, Joan Pere Gómez ha reconegut que és una satisfacció “per al Govern de la Generalitat celebrar per primer cop a la història un dels esdeveniments fonamentals de creuers a la Costa Brava”. “Serà una gran cita”, ha continuat, “i una gran oportunitat per als ports de Palamós i la seva destinació turística que durant tres dies seran els referents per a les companyies, els operadores turístics i els ports més representatius de la Mediterrània”.

Per la seva banda, Jordi Masquef ha afegit que per a la Costa Brava “serà un repte important acollir aquest rellevant esdeveniment de la indústria de creuers mundial”. Així mateix, ha assegurat que el “sector turístic de la demarcació està llest per exhibir els seus atributs i serveis de qualitat que la destinació ofereix als professionals del sector i visitants de creuers”. Costa Brava Cruise Ports va sol·licitar a Medcruise l’organització d’una assemblea el 2014 i, tal com apunten des de la Generalitat de Catalunya, han treballat des de llavors per a què l’organització d’aquesta fos una realitat.