26 de julio de 2021 | Actualizado 15:02

Arrow Capital confia a Savills la venda d’una plataforma logística a Girona

La nau compta amb una superfície de 14.398 metres quadrats sobre una parcel·la de 20.000 i està ubicada entre la C-35 i l’AP-7
Arrow Capital

La firma financera Arrow Capital ha confiat a la consultora Savills Aguirre Newman la comercialització d’una plataforma en venda situada al municipi de Sant Feliu de Buixalleu (Girona). La nau compta amb un total de 14.398 metres quadrats construïts sobre una parcel·la de 20.000 metres quadrats i amb façana a la C-35. La instal·lació està situada “en un entorn consolidat en què també es troben ubicades grans empreses de referència com Ferrer Farma o Trace Logistics”, segons apunta el comunicat de la consultora immobiliària.

La instal·lació disposa d’un magatzem diàfan amb molls de càrrega i portes TIR i un pati perimetral

La nau, aïllada en la seva pròpia parcel·la, disposa d’un magatzem diàfan amb molls de càrrega i portes TIR, espai d’oficines amb ascensor instal·lat i un pati perimetral que permet accedir-hi per dos carrers. El municipi de Sant Feliu de Buixalleu correspon a la segona corona de Barcelona, on hi ha major disponibilitat d’immobles industrials i logístics amb menor pressió dels preus i dóna prioritat als gran eixos de comunicació terrestre, en aquest cas l’AP-7. Savills Aguirre Newman ha explicat que, donada la tipologia de la nau, i la seva ubicació entre la C-35 i l’AP-7, amb un accés situat a menys de cinc minuts de l’immoble, “es converteix en una oportunitat única a mitja distància entre Barcelona i Girona”.

El mercat logístic català es caracteritza per la seva elevada demanda, el que permet batre rècords d’absorció durant els últims anys tot i comptar amb un baix nivell de disponibilitat. Segons xifres de Savills Aguirre Newman, fins al tercer trimestre d’aquest any 2019, s’han contractat 470.000 metres quadrats, “la qual cosa confirma l’alt rendiment del sector un any més”.