24 de octubre de 2021 | Actualizado 8:02
Esquema del projecte clau en mà | Savills Aguirre Newman

Logicor comercialitza una nau de 27.600 metres quadrats a Tarragona

L’immoble està dissenyat per albergar a un o dos usuaris i s’ubica sobre una parcel·la de 44.400 metres quadrats

El promotor d’instal·lacions logístiques Logicor ha encarregat a la consultora immobiliària Savills Aguirre Newman la comercialització d’un projecte clau en mà de 27.600 metres quadrats. L’immoble es troba ubicat al polígon industrial Bràfim-Alió, a l’àrea logística de la comarca de Valls (Tarragona). Així mateix, està dissenyat per albergar a un o dos usuaris i es troba sobre una parcel·la de 44.400 metres quadrats. Segons la consultora, comptarà amb “els darrers avenços per a immobles d’ús logístic, un espai destinat a oficines de 1.475 metres quadrats i 27 molls de càrrega.

“L’emplaçament disposa d’excel·lents comunicacions amb els principals centres de distribució nacional de mercaderies del port de Barcelona, Tarragona, Castelló i València”, han subratllat des de Savills Aguirre Newman. Concretament, es troba a menys d’un kilòmetre de la sortida a l’autopista AP-2 i s’ubica juntament a la carretera C-51, fet que permet la interconnexió de Valls i La Bisbal del Penedès.

Per la seva banda, l’entorn immediat de la nau concentra un gran nombre d’instal·lacions logístiques vinculades a l’e-commerce, amb presència d’empreses com Nintendo, Ceva, Westwing, Kiabi o Vente Privee. Fa mig any, Logicor també va comercialitzar a través de la consultora CBRE els seus parcs logístics en Vila-Rodona i El Pla de Santa Maria, a Tarragona. Segons dades de Savills Aguirre Newman, el mercat logístic català ha tancat el 2019 amb una absorció al voltant dels 600.000 metres quadrats.