15 de junio de 2021 | Actualizado 19:08

Transportes Bara i Campalans Grup funden una cooperativa de transport

La nova societat pretén adequar-se a les necessitats actuals del sector i millorar en el camp de la titulació de transport
Jose Plaza i Xavier Campalans | Acentum

La cooperativa Transportes Bara i el despatx professional especialista en assessorament i gestió d’empreses de transport Gestoria Campalans han arribat a un acord per a la creació de la cooperativa Plaza i Campalans Grup amb l’objectiu de trobar solucions de titulació de transport. La idea ha nascut amb el propòsit de donar solucions a aquells transportistes que veuen alterada la seva activitat professional a causa de la modificació del Reglament d’Ordenació dels Transports Terrestres (ROTT).

Amb la integració d’ambdues, s’aconsegueix crear una cooperativa de transport associat. Transportes Bara s’encarregarà de la gestió de nous socis a la cooperativa i dels aspectes relacionats amb l’administració d’aquesta institució. D’altra banda, Gestoria Campalans assumirà la gestió comercial i administrativa. De la mateixa manera, la gestoria realitzarà totes les diligències relacionades amb els permisos i les llicències.

El soci fundador de Transportes Bara, Jose Plaza, ha destacat la funció i vocació de servei d’aquesta nova companyia. “Creem un vincle societari entre el soci i la cooperativa, facilitant totes les gestions necessàries perquè el nou transportista pugui donar-se d’alta en l’activitat”, ha apuntat. Per la seva part, el fundador i director de Gestoria Campalans, Xavier Campalans, ha remarcat que aspiren a respondre a les demandes del sector. “Volem cobrir les necessitats reals dels conductors del sector de transport”.