16 de mayo de 2021 | Actualizado 11:01

BCL i Foro de Logística col·laboren per a afavorir el talent en el sector logístic

Barcelona-Catalunya Centre Logístic (BCL) podrà incorporar les seves ofertes laborals en la web de Logytalent en condicions "preferencials i exclusives"
Manitou

El director general de l’organització Barcelona-Catalunya Centre Logístic (BCL), Santiago Bassols; i el fundador de la iniciativa Foro de Logística i director general de Logytalent, Gabino Diego, han signat un acord de col·laboració entre totes dues entitats. El conveni busca crear sinergies que contribueixin a la millora de l’ocupació i el talent en el sector de la logística i el transport i inclou àrees d’interès comú “que es consideren oportunes en els seus respectius àmbits”, segons ha informat BCL.

Concretament, la col·laboració abasta àmbits diversos relacionats amb l’ocupació, la gestió i el desenvolupament de talent logístic. Així mateix, inclou la participació en congressos, jornades i esdeveniments. En aquest sentit, la col·laboració és tant de caràcter nacional com internacional. A més, després de l’acord, els associats de BCL podran incorporar les seves ofertes d’ocupació a la web de Logytalent “en condicions preferencials i exclusives”, de manera que formaran part “de l’únic portal d’ocupació intel·ligent a Espanya especialitzat en el sector de la logística i el transport”, ha assegurat BCL.

Foro de Logística és una iniciativa que busca donar resposta integral a les necessitats del sector en matèria de talent i ocupació. Amb aquesta finalitat, realitza estudis anuals i ofereix un portal d’ocupació. Per part seva, BCL treballa per a millorar la competitivitat i la promoció de Catalunya com a plataforma logística euromediterrània. Aquesta composta per les principals empreses públiques i privades del sector i per associacions professionals, entitats de formació i innovació. Així mateix, també inclou a altres organismes i institucions de recerca i desenvolupament industrial, econòmic i logístic.