26 de junio de 2024 | Actualizado 20:30

La terminal d’Autoterminal en Abu Dhabi incorpora nous serveis de valor afegit

El nou centre tècnic permetrà que els vehicles estiguin llestos per ser entregats als seus destinataris finals sense recorre a intermediaris
Autoterminal Khalifa Port

L’empresa operadora de la terminal Ro-Ro del port de Khalifa (Abu Dhabi, Emirats Àrabs Units), Autoterminal Khalifa Port, ha inaugurat un nou centre tècnic per oferir serveis de valor afegit. Aquesta instal·lació, habilitada per al mercat de l’automoció a l’Orient Mitjà, “és la primera de la seva classe a la regió”, segons la terminalista. En aquest sentit, a més d’oferir el netejat i desprotecció de vehicles, així com inspecció prèvia a l’entrega i polit, el centre realitzarà petites reparacions, muntarà accessoris i transformarà els vehicles segons els requisits dels clients. Així mateix, des de la joint venture entre Abu Dhabi Ports i Autoterminal Barcelona ha assegurat que “els vehicles podran així estar llestos per a la seva exposició o destinatari final sense recorre a intermediaris”.

“El nou centre tècnic d’Autoterminal Khalifa Port és la culminació de l’experiència obtinguda al llarg de més de 25 anys de gestió de l’automoció en terminals portuàries”, ha manifestat el director general d’Autoterminal Barcelona, Xavier Vázquez. “Mitjançant la nostra nova col·laboració amb Abu Dhabi Ports, oferim noves i avançades oportunitats i beneficis per als nostres clients, al mateix temps que impulsem els estàndards de la industria cap a noves cotes”.

El nou centre tècnic incorporarà un servei per omplir el depòsit en un futur pròxim

A més, el centre tècnic oferirà un servei de combustible en un futur pròxim, per assegurar que els vehicles compten amb un depòsit ple abans de sortir cap a la seva destinació. Per altra banda, el sistema informàtic per al control i seguiment de vehicles es porta a terme a través de la plataforma Carsys. Es tracta d’una aplicació de desenvolupament propi que permet als usuaris escanejar i registrar els vehicles que transiten per les instal·lacions. Així mateix, garanteix la generació d’informes i la traçabilitat de les operacions portades a terme en els vehicles. “Des de la seva fundació el 2018, Autoterminal Khalifa Port s’ha consolidat ràpidament com una de les opcions líders per a la distribució d’automoció cap a i des del Golf”, ha recordat el director del clúster de ports d’Abu Dhabi Ports, Saif Al Mazrouel. “El nou centre tècnic és la culminació de l’impuls de la millora continua i obre noves oportunitats de benefici per als nostres clients”.

Per la seva part, el director general d’Autoterminal Khalifa Port, Pierre Algeo, ha afegit que “desprès de què la nostra terminal es converteixi en el hub de distribució líder per a vehicles d’automoció de l’Est d’Àsia, la inauguració del centre tècnic obre noves oportunitats per als nostres clients”, ja que pot portar a terme “qualsevol modificació necessària prèvia a l’entrega final”. Per això, ha conclòs que “ens enorgulleix ser la primera terminal portuària en oferir aquest serveis de valor afegit a la regió”.