29 de septiembre de 2022 | Actualizado 19:45

Segro posa en el mercat una nova plataforma logística a l’àrea metropolitana de Barcelona

Les instal·lacions s’han dissenyat per acomodar activitats d’empreses industrials, logística, distribució urbana i Picking a Sant Esteve Sesrovires
Segro Logistics Park Sant Esteve | Segro

L’inversor immologístic Segro ha anunciat la comercialització d’una nova plataforma logística a Sant Esteve Sesrovires (Barcelona). La infraestructura s’ha construït en una parcel·la de 79.000 metres quadrats i compta amb estàndards que qualitat i sostenibilitat (certificació Bream Very Good). “El projecte està dissenyat específicament per a empreses industrials, de logística, distribució urbana i picking, entre d’altres”, han explicat des de Segro.

La primera fase de la plataforma es comercialitza en règim de lloguer i la segona clau en mà

Concretament, la primera fase de la plataforma ja està finalitzada i disponible per a la contractació en règim de lloguer. Aquesta disposa de 28.501 metres quadrats, fet que li permet acomodar fins a un màxim de quatre empreses diferents. Per la seva part, la segona fase de l’immoble, de 21.500 metres quadrats, es troba actualment en procés de construcció i la seva finalització està prevista per al quart trimestre del 2020. No obstant això, des de Segre han puntualitzat que ja s’està comercialitzant en règim de clau en mà.

Es tracta d’una plataforma intel·ligent classe A amb superfícies modulables per adaptar-se a les necessitats de cada companyia, segons ha explicat la socimi britànica. “Tenim com a objectiu donar resposta a empreses nacionals i internacionals amb aquests requisits”, ha assenyalat. El parc logístic està situat en el Polígon Industrial Can Margarit, dins de l’àrea metropolitana de Barcelona, a 34 kilòmetres de l’aeroport i 39 del port. Així mateix, la plataforma també es troba pròxima a la fàbrica de Seat a Martorell i comparteix ubicació en el polígon amb altres empreses com Mercadona, Saica Pack, Levenenton, Amazon i una plataforma logística de Decathlon.