24 de octubre de 2021 | Actualizado 8:02

JSV estrena una nova línia marítima entre Barcelona i Turquia

El vaixell, que salparà cada 10 dies, connectarà en el Mediterrani a APM Terminals Barcelona amb Marsella i Turquia per a la importació i exportació
JSV Logistic

La companyia JSV Logistic estrena el proper dilluns, 8 de juny, la seva nova línia internacional MED-Turkey Express. Aquest enllaç connectarà en el Mediterrani els ports de Barcelona i Marsella amb Turquia en un temps de transit de sis i quatre dies, respectivament. El vaixell que JSV operarà per al trajecte compta amb una capacitat de 450 teus i salparà cada 10 dies. “La nova línia uneix tots els avantatges que podem oferir des de JSV, com ho són el servei personalitzat, els nostres contenidors especials i l’experiència i professionalitat que ens aporta comptar amb dos agents de càrrega històrics como són Marmedsa a Barcelona i Marsella; i Barkon a Turquia”, ha assegurat la directora general del grup JSV Logistics, Sonia Herzog.

“Internacionalitzar els nostres serveis és una aposta de futur de la nostra companyia”
Sonia Herzog Directora general de JSV Logistic

D’aquesta forma, la línia se sumarà a la connexió express d’importació que JSV ja ofereix de Turquia a Barcelona, amb un temps de trànsit de quatre dies des de Gebze i cinc des d’Ambarli; i a Marsella, amb cinc dies des de Gezbe i sis des d’Ambarli. Segons ha explicat JSV, la nova línia s’oferirà tant per a la importació com per a la exportació i, a Barcelona, la terminal d’escala serà APM Termianls. “Internacionalitzar els nostres serveis és una aposta de futur”, ha afegit Sonia Herzog.

Així mateix, la companyia logística compta en l’actualitat amb més de 50 tipus de contenidors, que s’adapten a les característiques de cada tipus de mercaderies, ha destacat l’empresa. D’aquesta forma, es podran transportar contenidors a mesura per a cada tipus de mercaderia, fet que inclou des de productes siderúrgics com bovines o extrallargs, fins als contenidors portavehicles especials, les cisternes i granels, reefer per a temperatura controlada o high cubes per a mercaderies de grans volums.