29 de octubre de 2020 | Actualizado 10:30

L’Innovation Hub del BNEW obre inscripcions per a les startups

Aquest espai vital inclou la difusió i notorietat de les empreses, networking, sessions i la possibilitat d’optar a dos premis
Pere Navarro i Blanca Sorigué durant la presentació de l’esdeveniment BNEW el passat mes de maig | Consorci de la Zona Franca de Barcelona

L’espai virtual Innovation Hub, emmarcat dins del nou BNEW Barcelona, ha obert fins al 30 de juliol el període d’inscripció per a startups. Així mateix, l’organització del certamen convidarà a participar gratuïtament a “les millors 50 startus” que s’hagin registrat fins a aquest dia. “L’Innovation Hub agruparà les startups per afavorir la seva relació transversal i l’accés tant als seus mercats com a mercats relacionats amb els quals impulsar sinèrgies i evolucionar els seus models de negoci”, han especificat els organitzadors de l’esdeveniment, que tindrà lloc del 6 al 9 d’octubre a Barcelona.

Concretament, les startups interessades hauran d’emmarcar-se en un dels cinc sectors d’activitat en els quals es divideix aquesta fira logística híbrida: e-commerce, zones econòmiques, industria digital, logística o immobiliària. Així mateix, el BNEW Innovation Hub inclou la difusió i notorietat de les empreses, amb presentacions púbiques i taules rodones, entre d’altres; networking; sessions de coneixements i la possibilitat d’optar al premi BNEW Startup Award a la millor startup i el BNEW a la millor innovació.

Les empreses interessades podran apuntar-se fins al 30 de juliol a l'Innovation Hub

“Les startups participants podran destacar la seva vinculació amb la resta de sectors, però hauran d’optar per un únic sector que consideri representa millor la seva solució empresarial”, han especificat. D’aquesta forma, en l’àmbit logístic, aquestes empreses hauran d’estar vinculades a la distribució de productes físics, amb solucions per al comerç internacional, transport o distribució d’entrega i distribució. En l’e-commerce s’hauran de relacionar amb solucions de marketplaces o gestió de stocks, entre d’altres. En el cas de la indústria digital, han d’estar vinculades a la fabricació, assemblatges, emmagatzematge i reciclatge, de maneres que s’inclouen des de solucions de connectivitat fins a automatització, robotització o impressió 3D.