16 de mayo de 2021 | Actualizado 11:01
Signatura de l'acord de col·laboració | Consorci de la Zona Franca de Barcelona

El BNEW comptarà amb el suport de Sirt per al disseny de la seva plataforma tecnològica

L'empresa catalana utilitzarà eines com la intel·ligència artificial, la realitat augmentada i hologrames en l'esdeveniment

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa catalana Sirt perquè desenvolupi el disseny i l’aplicació tecnològica a mesura del BNEW, que se celebrarà del 6 al 9 d’octubre a Barcelona. Concretament, Sirt serà la responsable de crear una plataforma que integrarà esdeveniments digitals i esdeveniments produïts de manera presencial per a les pròximes edicions del BNEW. Així mateix, també serà el proveïdor tecnològic en els edificis singulars on es realitzin els actes presencials.

En la plataforma, es podran realitzar integracions de conferències online i presencials retransmeses via xarxa de distribució de continguts (CDN, per les seves sigles en anglès) i es recolzarà en les infraestructures desplegades per l’empresa tecnològica en cadascun dels edificis singulars on es decideixi realitzar les ponències físiques. “En la definició del projecte, Sirt ha tingut en compte diferents aspectes claus com la necessitat de generar un ampli networking entre els assistents i generar agendes B2B mitjançant algorismes basats en intel·ligència artificial (IA), generar experiències digitals en espais dissenyats amb realitat augmentada (AR) i experiències presencials a través d’escenografies que utilitzaran tècniques hologràfiques”, ha explicat el Consorci.

Els organitzadors de l’esdeveniment preveuen entre 7.000 i 10.000 usuaris de tot el món, que hauran d’abonar 100 euros per a assistir a la trobada de manera virtual. Per part seva, en els actes presencials, la ubicació dels quals encara està per confirmar, podran participar de mitjana entre 150 i 200 persones per conferència.