24 de septiembre de 2020 | Actualizado 17:39

Catalunya recupera les restriccions per a vehicles pesants en la N-II

Trànsit també ha assenyalat que a partir d’ara tornaran a ser efectives la resta de restriccions pendents des de l’estat d’alarma
Servei Català de Trànsit

El Servei Català de Trànsit ha restablert les restriccions per a vehicles pesants en la carretera N-II, entre Fornells de la Selva i la Jonquera (Girona). D’aquesta forma, la via se suma a la N-340 i N-240, després de què les limitacions a camins s’aixequessin excepcionalment el març per garantir el subministrament de béns essencials durant el confinament pel coronavirus. “Amb la recuperació progressiva de la mobilitat, els camions de quatre o més eixos tornaran a tenir prohibit circular per aquesta via per motius de seguretat i fluïdesa viària”, han assenyalat des de la Generalitat de Catalunya.

Aquestes restriccions es troben vigents des d’abril del 2013 per a vehicles de mercaderies de quatre o més eixos i que també superen les 26 tones. D’aquesta forma, els vehicles que vulguin circular pel punt quilomètric cinc des de La Jonquera fins al punt quilomètric 709 a Fornells de la Selva podran utilitzar com a itinerari alternatiu el tram corresponent de l’autopista AP-7 entre La Jonquera i Maçanet de la Selva. Finalment, el Servei Català de Trànsit també ha assenyalat que a partir d’avui, 25 de de juny, tornaran a ser efectives la resta de restriccions que quedaven pendents des del decret de l’estat d’alarma.