15 de junio de 2021 | Actualizado 19:08

El centre logístic multinivell de DSV a Barcelona estarà operatiu en la segona meitat del 2021

La companyia treballa amb l’horitzó d’una entrega parcial en el primer trimestre del 2021, la zona de cross-docking de les noves instal·lacions
DSV

L’operador logístic danès DSV inaugurarà el centre logístic multinivell que està construint a Barcelona en el tercer trimestre del 2021. Es tracta d’un espai on integrarà tant el seu negoci logístic com de transport en la regió, en una obra que està a mans del promotor immobiliari Goodman. Tot i que en un principi la seva finalització estava prevista per a l’abril del 2020, s’ha produït un endarreriment sobre la data inicial “degut a demores de la construcció” relacionades amb l’obtenció del permís d’obres. En aquest sentit, des de l’empresa han assegurat que el coronavirus també “va allargar una mica els terminis, degut a la paralització de les activitats de construcció durant l’estat d’alarma”.

Pel que fa a la seva solució cross-docking, l’entrega d’aquesta zona està prevista per al primer trimestre del 2021. “En la zona cross-docking, comptarem amb 13.145 metres quadrats i 857 metres quadrats d’oficines, un augment en línia amb el creixement experimentat en les darrers anys”, ha especificat DSV. Pel que fa a això, també ha afegit que “els més de 100 molls dels quals disposarem ens ajudaran a incrementar notablement la nostra productivitat”. Per la seva part, el centre logístic disposarà d’una superfície de més de 33.000 metres quadrats en multinivell i amb 47 molls.

El projecte inclourà, així mateix, una zona de maniobres destinada a megacamions de fins a 50 metres. A més, tant les instal·lacions de cross-docking com les de logística estaran comunicades físicament al mateix nivell per una platja de maniobres. Aquest desenvolupament és el primer a dos nivells fet per Goodman a Espanya, en un projecte que es localitza en el municipi de Molins de Rei, a 15 kilómetres del centre de Barcelona i amb accés a les autovies A2 i AP2.