7 de diciembre de 2022 | Actualizado 5:20

El port de Tarragona celebrarà una edició especial online del congrés Agrifood el setembre

L’evolució de la pandèmia ha obligat als promotors de l’esdeveniment presencial a posposar-lo fins al 6 i 7 de maig del proper any
Autoritat Portuària de Tarragona

L’Autoritat Portuària de Tarragona complementarà el congrés Agrifood, que reuneix biennalment al sector logístic agroalimentari, amb un nou esdeveniment totalment virtual. L’Agrifood Virtual Meeting se celebrarà el proper 30 de setembre de 15.30 a 18 hores i consistirà en un seminari web. En aquest sentit, l’evolució de la pandèmia ha portat a la organització a posposar novament l’esdeveniment al 6 i 7 de maig del 2021. El congrés, previst per al mes de maig d’aquest any, va ser desplaçat en un primer moment a l’octubre pel coronavirus. “Es tracta d’una edició especial que no elimina la tercera edició de la trobada presencial, ja que confiem en poder celebrar-la l’any vinent”, ha recalcat el port català.

Pel que fa a això, l’objectiu d’aquest seminari web, a l’igual que el seu homònim presencial, és “l’intercanvi de coneixements i informació del sector agroalimentari, des de la seva producció, passant pel seu aprovisionament, el transport i la logística, fins arribar a la producció ramadera i, finalment, al consumidor”, segons ha especificat l’ens portuari tarragoní. Concretament, l’autoritat portuària ha organitzat el seminari web gratuït amb l’equip d’Agrifood International Congress. En ell participaran experts vinculats a aquest sector “per tornar a connectar a tots els actors rellevants, reforçar les relacions comercials i intercanviar coneixements i informació sobre tots els aspectes tècnics que afecten el sector agroalimentari”, ha especificat.

Per la seva part, el programa provisional compta amb quatre conferències i una taula rodona. La primera xerrada se centrarà en la digitalització com a base per a la millora de la cadena logística agroalimentària, mentre que les següents giraran al voltant de l’actual situació dels mercants agroalimentaris i la nova situació internacional generada pel coronavirus. Finalment, en la taula rodona que conclourà l’esdeveniment participaran diferents fabricants i s’analitzarà la situació post-covid.