28 de octubre de 2020 | Actualizado 16:01

La Zona Franca de Barcelona selecciona 50 startups per a participar al BNEW

Els promotors de l'esdeveniment han estès fins al pròxim 20 de setembre les inscripcions gratuïtes per a participar de forma no presencial
BNEW

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha seleccionat 50 startups espanyoles i estrangeres per a participar en l'esdeveniment Barcelona New Economy Week (BNEW). Aquestes companyies, ha subratllat la institució, operen en algun dels cinc sectors en els quals se centrarà BNEW, que se celebrarà entre el 6 i el 9 d'octubre: immobiliari, ecommerce, logística, indústria digital i zones econòmiques. Totes elles compten amb un alt component d'innovació, al mateix temps que presenten solucions sostenibles que aposten per l'economia circular, han manifestat des de la zona franca.

Les companyies triades compten amb un alt component en innovació i aposten per l'economia circular

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona, en col·laboració amb La Salle Campus Barcelona-URL, a través del seu parc d'innovació La Salle Technova Barcelona, ha triat 15 firmes immobiliàries, 8 vinculades al comerç digital, 11 a la logística i a la indústria 4.0 i 5 relacionades amb l'activitat de les zones econòmiques. La institució ha indicat que en el procés de selecció, al qual s'han presentat prop d'un centenar de companyies de nova creació de diferents països, s'ha tingut en compte l'aportació que aquestes empreses poden realitzar en la transformació dels diferents sectors presents en l'esdeveniment. Les 50 startups finalistes podran participar de manera gratuïta al BNEW a través del BVillage virtual que ha preparat l'organització i que els permetrà aprofitar totes les sinergies que ofereix aquest esdeveniment.

SELECCIÓ DE STARTUPS RELACIONADES AMB LA LOGÍSTICA


Hub urbà amb servei de fulfillment i entregues ultra-ràpides per a ecommerce que permet que els clients gaudeixin de les seves compres en menys de dues hores.


Construït sobre el protocol Vottun, Vottun Supply Chain és un mòdul per a gestionar tota la cadena de subministrament en blockchain.


És una aplicació multiplataforma que, mediant entre col·laboradors i clients, realitza compres, enviaments, encàrrecs i tot tipus de tràmits.


Ofereix solucions sostenibles de mobilitat per a les ciutats. Han desenvolupat un prototip de vehicle elèctric de tres rodes amb una alta capacitat de càrrega.


Espai sota demanda que permet emmagatzemar productes sense compromís a llarg termini, proporcionant una solució flexible per a ampliar o reduir superfície.


All Read detecta, llegeix i transforma en big data qualsevol tipus de text o símbol en la cadena de subministrament. En utilitzar tecnologia d'aprenentatge profund, la seva precisió supera a la dels OCR.


Aporta les tecnologies intralogístiques mundials més avançades per a crear solucions de valor afegit en magatzem i la cadena de subministrament.


Plataforma cloud per a optimitzar processos logístics, reduir despeses, evitar errors i estalviar temps amb intel·ligència artificial.


Ofereix punts de recàrrega per al vehicle elèctric amb instal·lació i servei postvenda. També desenvolupa carregadors per a vehicles elèctrics.


Empresa tecnològica que permet tercerizar la logística a empreses de comerç electrònic, cobrint totes les etapes de la cadena a través de la seva plataforma.


Equips d'entrenament simulats per a diferents aplicacions per a qualsevol mena de màquina complexa en entorns virtuals personalitzats.

Un dels punts forts de BNEW, ha ressaltat el Consorci, serà el seu avançat programa de networking, que assegura a tots els assistents un gran nombre de contactes i oportunitats de negoci. L'exclusiva plataforma tecnològica de l'esdeveniment creuarà totes les dades dels més de 10.000 assistents de tot el món que espera congregar, per a posar en contacte de manera directa i concreta a l'oferta i a la demanda generant oportunitats de negoci. El delegat especial de l'Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, ha afirmat que aquestes iniciatives "situen a BNEW com una gran plataforma de negoci, que permetrà a aquestes startups estar en contacte amb directius de grans corporacions i responsables d'innovació de diferents sectors d'activitat amb els quals podran generar sinergies i nous projectes".