28 de septiembre de 2020 | Actualizado 12:54

Les primeres alineacions d’un synchrolift embarquen a Algèria des del port de Tarragona

La primera part formada per 11 alineacions ha partit amb destinació a Algèria, mentre que la setmana que ve es realitzarà el segon enviament
Autoritat Portuària de Tarragona

La construcció del synchrolift que l’empresa URSSA està realitzant en el port de Tarragona ha realitzat l’embarcament de la primera part de la seva estructura, conformada per 11 alineacions, amb destinació a Algèria. Aquesta primera composició que pesa un milió de quilos i mesura 80 metres de longitud va ser transportada en “una operativa de gran complexitat que va durar més de cinc hores”, segons ha explicat el port de Tarragona. Així, la setmana vinent es realitzarà el segon embarcament en el moll de Cantàbria del port català.

Aquest primer enviament comptava amb maquinària d’alta precisió per a moure la càrrega fins a l’embarcació

L’operació realitzada aquest dilluns va consistir a treure l’estructura la ubicació on ha estat muntada a través de maquinària automotriu d’alta precisió. Aquest equip denominat SPMT (les sigles en anglès de Transport Modular Autopropulsat) compta amb 390 rodes, totes elles direccionals per a poder moure la càrrega amb precisió. La segona fase del procés ha estat l’embarcament en la plataforma flotant que transportarà el synchrolift al continent africà. Aquesta operació es va realitzar utilitzant la rampa Ro-Ro del moll de Cantàbria. Per a acabar el procés, el synchrolift va entrar juntament amb la maquinària que la transportava a la plataforma on, finalment, va ser fixada per a realitzar el viatge per mar.

La setmana que ve es realitzarà l’enviament de la segona alineació (de la 12 a 20) del synchrolift en una operativa que s’espera menys complexa que la realitzada el dilluns. La peça que queda per a ser embarcada és més petita i menys pesada, “la qual cosa pot disminuir la complexitat del procés”, ha puntualitzat el port.