30 de octubre de 2020 | Actualizado 21:26

Forcadell comercialitza dues plataformes de Prologis a Barcelona

Ubicades a Prologis Park La Granada, una de les dues plataformes compta amb disponibilitat immediata i l’altra a partir de gener del 2021
Forcadell

La consultora immologística Forcadell ha començat la recerca de companyies interessades en instal·lar-se en dues plataformes situades a Prologis Park La Granada (Barcelona). Les plataformes logístiques, d’uns 16.500 metres quadrats cadascuna, “suposen una excel·lent oportunitat per a aquells operadors que desitgin instal·lar-se en un enclavament estratègic” a 45 kilòmetres de la ciutat, ha assenyalat Forcadell. No obstant això, mentre una de les plataformes compta amb disponibilitat immediata, la segona no estarà disponible fins al proper mes de gener.

“Prologis Park La Granada és un dels enclavaments logístics més punters avui en dia a Catalunya, motiu pel qual establir-se allà és una garantia d’èxit per a qualsevol operador”, ha manifestat el director del departament d’Industrial-Logística de Forcadell, Gerard Plana. “A més, el bon moment pel qual travessa el sector logístic, degut en gran mesura al creixement imparable de l’ecommerce, posen més en valor, si és possible, aquest hub logístic en el Corredor del Penedès”.

Pel que fa a les seves característiques, els immobles, amb façana principal orientada a l’AP-7, disposen d’una estructura de formigó amb panells prefabricats, altura lliure interior de deu metres, sòl de formigó amb resistència de cinc tones per metre quadrat i molls de càrrega i descàrrega equipats. S’ubiquen en el Polígon Industrial Fondos de l’Estació en La Granada del Penedès, a uns 50 kilòmetres del port i de l’aeroport de Barcelona. Amb accés rodat a l’autopista AP-7 i a l’autovia C-15, també compta a “escassos minuts” amb l’estació de Renfe La Granada, segons ha especificat la consultora immologística.