22 de enero de 2021 | Actualizado 18:33
Antonio Martínez | Gremi de Transports i Logística de Catalunya

El Gremi de Transports i Logística tria Antonio Martínez com a president

El director de Sundi Truck substituirà a Josep Daví en el càrrec, el qual havia ocupat durant els darrers vuit anys

El director de l’empresa de transport urgent Sandi Truck, Antonio Martínez, ha estat triat com a nou president del Gremi de Transports i Logística de Catalunya. Substitueix a Josep Daví en el càrrec, que el va ocupar durant els darrers dos mandats. No obstant això, Daví continuarà formant part de la nova junta directiva com a vocal. Per als propers quatre anys, aquesta s’ha marcat com a objectiu incidir en la importància d’un transport responsable socialment i sostenible; reforçar el contacte amb l’Ajuntament de Barcelona per treballar aspectes com la zona de baixes emissions o les zones de càrrega i descàrrega dels vehicles; o donar a conèixer el sector com a una sortida professional d’alta ocupació, entre d’altres.

Alberto Martínez compta amb una trajectòria de més de 35 anys en el sector del transport i és el director de Sandi Truck des de fa dues dècades. Anteriorment, també ha exercit com a director comercial en l’empresa de solucions de gestió i logística Schenker a Barcelona i va ser director comercial de l’empresa General Transportes España. “El Covid-19 ha posat en valor la tasca que desenvolupem els professionals del sector del transport i de la logística, i el pes estratègic que té l’activitat que generem per a l’economia del país”, ha destacat el nou president.

La designació del nou president per als propers quatre anys és producte de l’assemblea general electoral del gremi, celebrada el passat dimarts, 22 de setembre. Per la seva part, el lloc de vicepresident l’ocuparà Jesús Fluriach (Daviplus); mentre que Sergio Expósito (Expósito Logística) actuarà de secretari i Joan Casanovas (Fredist) de tresorer. La junta directiva la completaran com a vocals Jaume Segura (Trans Segura), Ferran Martínez (Socolo Trucks), Esteve Ferrer (Estfred) i Francisco Manuel Castilla (ADM Pallejà).