19 de enero de 2021 | Actualizado 18:02

La primera edició del BNEW arrenca amb més de 9.000 inscrits

La setmana de la nova economia és la resposta del Consorci de la Zona Franca de Barcelona per a impulsar la recuperació econòmica
Zona Franca de Barcelona

La Barcelona New Economy Week (BNEW) obrirà les seves portes demà, 6 d’octubre, en format híbrid. Després d’un 2020 marcat per la pandèmia de coronavirus i la necessitat de posposar el Saló Internacional de la Logística (SIL), aquest esdeveniment amb un fort component online és la resposta del Consorcide la Zona Franca de Barcelona per a impulsar la recuperació econòmica i posicionar a Barcelona com a capital de la nova economia. Del dimarts al divendres, els més de 9.000 participants de tot el món inscrits podran visualitzar les 160 hores de contingut que es generaran aquests dies.

La inauguració de l’esdeveniment tindrà lloc a les 10.30 hores en l’Estació de França de Barcelona, on se situaran els tres escenaris en els quals tindran lloc el BNEW Logistics, BNEW Ecommerce i el BNEW Real Estate. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presidirà l’acte d’obertura, acompanyada de la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera; el delegat especial de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro; i la directora general de l’entitat, Blanca Sorigué.

El lliurament de premis a la millor innovació es durà a terme divendres que ve en el plató del BNEW Logistics

D’altra banda, en el lliurament de premis a la millor innovació, que es durà a terme el divendres 9 d’octubre a les 11.30 hores, serà presidida pel rei Felip VI i el president del Govern, Pedro Sánchez, en el plató del BNEW Logistics. “Es corrobora així l’important paper que juga l’esdeveniment per a l’economia global, però també per la imatge del país a tot el món”, ha assenyalat la Zona Franca de Barcelona. “Hem creat el BNEW amb el convenciment de dur a terme un esdeveniment que permeti treballar de manera conjunta en la reactivació de l’economia”. No obstant això, s’espera que més del 90% dels participants assisteixi al BNEW de manera digital, motiu pel qual el Consorci ha creat una eina de networking digital que, mitjançant l’ús de la intel·ligència artificial (IA), creuarà les dades dels registrats per a posar en contacte a l’oferta amb la demanda.