25 de enero de 2021 | Actualizado 16:45

AR Racking equipa les noves instal·lacions de VMC a Barcelona

Vector Motor Control Ibèrica disposa ara d'un sistema de prestatgeries convencionals per a palets i 180 nivells de picking
AR Racking

El proveïdor de solucions de magatzematge ARRacking ha instal·lat el sistema de prestatgeries convencionals per a palets en les noves instal·lacions de l’empresa Vector Motor Control Ibèrica (VMC). Situada en Santa Perpètua de Mogoda, a Barcelona, VMC es dedica a la tecnologia per a l’automatització i el control industrial i, recentment, ha decidit traslladar el seu principal centre de treball a una nova nau de 3.414 metres quadrats i 8.010 metres quadrats de parcel·la.

“Ara disposem d’un magatzem més eficient, competitiu i adaptat a les necessitats actuals”, ha assegurat la responsable d’Operacions i Compres de VMC, Lucía Montoya. “El canvi, previst dins del pla d’expansió de la companyia, permetrà millorar les nostres operacions i oferir un millor servei als nostres clients”.

En concret, el centre de treball compta amb una àrea d’oficines i un magatzem en el qual s’han instal·lat prestatgeries industrials convencionals per a palets AR PAL, fet que permet l’accés directe a la càrrega. Així mateix, s’han afegit 180 nivells de picking. “La prestatgeria convencional per a càrrega paletitzada és una proposta logística eficaç, versàtil i amb una senzilla regulació dels nivells de càrrega que s’adapta a qualsevol mena de mercaderia, sigui com sigui el seu volum o pes”, ha comentat, per part seva, el responsable del projecte i tècnic comercial de la zona nord-est de AR Racking, Joan Cerrato.