28 de enero de 2021 | Actualizado 6:05
Nova plataforma de Sending a Barcelona | Savills Aguirre Newman

Sending lloga una nova plataforma logística a la primera corona de Barcelona

La companyia de transport urgent consolida el seu creixement a Catalunya amb una nau de 4.000 metres quadrats

La companyia de transport i logística Sending ha llogat una nau de 4.000 metres quadrats a Santa Perpètua de la Mogoda (Barcelona), en una operació assessorada per Savills Aguirre Newman. Es tracta d’un actiu de nova construcció ubicat en el polígon de Can Bernades-Subirà, en la primera corona logística de Barcelona. “Es caracteritza per una elevada demanda per part de les empreses i una baixa taxa de disponibilitat”, ha recalcat la consultora immologística.

El polígon compta amb “unes excel·lents comunicacions amb la ciutat i la seva àrea metropolitana”, segons ha detallat Savills Aguirre Newman, “fet que permetrà a la companyia de transport urgent màxims nivells d’eficiència i capil·laritat a Barcelona”. D’aquesta forma, la companyia ha consolidat la seva presència a Catalunya. En l’actualitat, disposa a Espanya de més de 60.000 metres quadrats per a magatzems i logística, així com amb 11 plataformes per a l’intercanvi de mercaderies, 171 rutes de vehicles lleugers i pesats i 950 rutes d’última milla.

En aquest sentit, la companyia ofereix cobertura a Andorra, Gibraltar, Ceuta i Melilla, així com servei insular a Canàries, Balears i Açores. Segons les darreres dades proporcionades per la consultora, el mercat immologístic català ha aconseguit, fins al tercer trimestre de l’any, un nivell de contractació proper als 320.000 metres quadrats en 49 operacions de lloguer de superfície logística.