27 de noviembre de 2020 | Actualizado 18:46

CTT Express obre un nou centre a Barcelona per augmentar la seva capacitat operativa

Catalunya i Aragó han esdevingut una zona clau de creixement per a l’operador durant els darrers mesos
CCT Express

L’operador logístic CCT Express ha inaugurat una nova instal·lació automatitzada a Barcelona que incrementarà la seva capacitat operativa a la zona i reforçarà la seva resposta en pics de demanda com, per exemple, la pròxima campanya de Black Friday i el Nadal. Segons ha assenyalat l’operador, aquest centre es consolida “com un enclavament estratègic a Catalunya per donar resposta al creixement de l’ecommerce en aquest territori”.

Segons CTT Express, Catalunya es posiciona com una de les comunitats autònomes “que supera la mitjana nacional en termes de compra per Internet”. D’aquesta forma, emprarà aquesta nova instal·lació per reforçar la zona, que ha duplicat el seu número d’enviaments en els darrers mesos amb més de 60.000 enviaments setmanals. En l’actualitat, l’operador ha registrat un creixement en la seva activitat superior al 50% a Catalunya i Aragó.

CTT Express ha registrat un creixement en la seva activitat superior al 50% a Catalunya i Aragó

“La nostra presència a Barcelona forma part del pla d’inversions en tecnologia, instal·lacions i automatització que vam anunciar el febrer quan vam presentar la nostra marca CTT Express”, ha explicat el director general de CTT Express, Manuel Molins. La nova instal·lació, situada al CIM Vallès, a Santa Perpètua de Mogada, disposa de més de 13.000 metres quadrats i albergarà tant la plataforma de distribució amb les oficines.

BALANÇ DELS SEUS PRIMERS VUIT MESOS DE VIDA
La filial espanyola de paqueteria urgent del grup portuguès CTT, CTT Express, ha incrementat la seva activitat en més del 60% des del llançament de la marca a Espanya el darrer mes de febrer. Segons ha informat l’operador, aquest balanç ha tancat amb un “increment en quasi totes les seves àrees de negoci”, amb uns ingressos totals de 350 milions d’euros i prop de 25 milions de paquets transportats a la Península Ibérica, fet que ha suposat un creixement del 40% en comparació al mateix període del 2019.