2 de diciembre de 2020 | Actualizado 18:16
D’esquerra a dreta: Gonzalo Sanchís (Propeller Club Barcelona) i Pere Navarro (BCL) | BCL

BCL i el Propeller Club Barcelona col·laboren per desenvolupar la logística a Catalunya

Les dues entitats han signat un conveni per generar sinèrgies en àmbits com el de la participació en congressos i accions de formació

El president de Barcelona-Catalunya Centre Logístic (BCL), Pere Navarro, i el president de Propeller Club Barcelona, Gonzalo Sanchís, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de generar sinèrgies entre ambdues organitzacions i en benefici del sector logístic. “El perfil de Propeller Club Barcelona és idoni per contribuir a la millora del present i del futur del sector”, han valorat des de BCL, una associació que aglutina empreses privades i públiques, associacions professionals, entitats dedicades a la formació i a la innovació, així com altres organismes i institucions d’investigació i desenvolupament industrial, econòmic i logístic.

Per la seva part, el Propeller Club Barcelona és una entitat composta per directius i empresaris en actiu que es troben vinculats professionalment a diferents sectors industrials i al comerç internacional, especialment en els àmbits de la logística, el transport i el sector marítim-portuari. En aquest sentit, la seva finalitat és promoure i donar suport al negoci marítim i a les activitats vinculades a la navegació, el comerç internacional i els serveis logístics. D’aquesta forma, el club busca contribuir al desenvolupament del progrés industrial, econòmic i social, tal i com ha explicat BCL en un comunicat, així com col·laborar amb altres organitzacions empresarials amb finalitats similars i incrementar el desenvolupament del comerç exterior, el transport i la logística en les seves diferents facetes.

Pel que fa a això, la col·laboració entre les dues entitats amb seu a Barcelona també es materialitzarà en altres àmbits, com la participació en congressos, projectes, accions de formació i altres activitats tant a l’àmbit nacional com internacional. “Així, el conveni signat posa les bases per a què BCL i el Propeller Club Barcelona puguin treballar en àrees comuns i compartir informació i coneixements en aspectes clau per a l’avanç i el desenvolupament del sector de la logística a Catalunya”, han conclòs des de BCL.