2 de diciembre de 2020 | Actualizado 6:21

Lidl lloga una plataforma de 28.500 metres quadrats a Barcelona

Segro preveu una segona fase, amb 21.950 metres quadrats addicionals al costat de l’espai llogat a Lidl, per al segon trimestre del 2021
Segro Logistics Park Sant Esteve | Segro

L’inversor immologístic Segro ha llogat a la cadena de supermercats Lidl la totalitat de la seva nova nau de 28.502 metres quadrats a Sant Esteve Sesrovires (Barcelona). Es tracta d’una infraestructura que permetia albergar fins a un màxim de quatre inquilins, però que finalment es dedicarà en exclusiva a l’operativa de la cadena alemanya. “És un projecte per incrementar els recursos logístics, una superfície d’emmagatzematge més de la nostra xarxa logística internacional per a la gestió agregada del producte agroalimentari que es distribueix des d’aquí a altres països del grup”, han especificat des de Lidl.

El projecte incrementa els recursos logístics de Lidl per a la gestió de productes agroalimentaris

La plataforma logística, que compta amb la certificació de sostenibilitat Breeam Very Good, s’ubica en el Polígon industrial Can Magrit, on comparteix ubicació amb altres empreses amb Mercadona, Amazon o Decathlon. A 34 kilòmetres de l’aeroport i 39 kilòmetres del port de Barcelona, compta amb accés directe a les autopistes A2 i AP7 des de la B-224, on està en curs el seu desdoblament. Pel que fa a les seves característiques, disposa d’un magatzem de 27.507 metres quadrats i dos espais d’oficines que, junts, sumen uns 1.000 metres quadrats addicionals. A més, disposa d’una platja de maniobres de 33 a 35 metres, amb 32 molls de càrrega i quatre rampes d’accés. Per la seva part, l’altura interior lliure mesura fins a 12 metres amb quatre magatzems sense divisions ni sectoritzacions.

La nau s’ha construït en una parcel·la de 79.000 metres quadrats i, amb ella, es completa la primera fase del projecte que Segro preveu desenvolupar en Segro Logistics Park Sant Esteve Sesrovires. Pel que fa a la segona fase, mitjançant la qual l’inversor immologístic busca incorporar 21.950 metres quadrats addicionals al mercat, es construirà amb una parcel·la annexa independent. Tot i que en un principi la seva finalització es preveia per a aquest mateix any, l’obra acabarà previsiblement en el segon trimestre del 2021, degut a què es va decidir endarrerir l’inici de la construcció.