10 de mayo de 2021 | Actualizado 6:02

Calsina Carré incorpora noves lones Lecitrailer per a reforçar els seus serveis intermodals

La companyia catalana ha adquirit també 70 furgons del mateix fabricant que poden ser transportats per vaixell
Noves unitats de Calsina Carré Transports Logistics | Lecitrailer

L’operador logístic Calsina Carré ha incorporat a la seva flota 40 semiremolcs lones del fabricant Lecitrailer, destinats al transport intermodal. La companyia ha adquirit a més 70 furgons del mateix fabricant. Amb aquesta acció, ha subratllat Lecitrailer, l’empresa de transports consolida la seva aposta estratègica per l’intermodal, el desenvolupament a Magreb i amplia la flota, que compta ja amb més de 500 tractores i 700 semiremolcs.

Els semiremolcs lones estan reforçats per a permetre la seva càrrega en vagons de tren

La sèrie de 40 semiremolcs lones amb elevació s’han dissenyat per a adaptar-se a l’estàndard huckepack P400, ja que seran destinades al transport intermodal. Lecitrailer ha indicat que estan proveïdes de reforços en el xassís per a poder ser enganxades, elevades i dipositades en els vagons de tren, i la suspensió s’ha adaptat perquè no es faci malbé en el procés. A més, ha apuntat el fabricant, compten amb proteccions i sistemes d’amarrament per a ferri.

Pel que respecta als nous furgons, estan fabricats en xapa galvanitzada per a augmentar la seva resistència. Lecitrailer ha afegit que inclouen una instal·lació de doble pis regulable en altura i, igual que les lones P400, estan equipats amb elements per a ser transportats en ferri com les anelles d’amarrament per a vaixell i el paracops reforçat skidship. Amb seu a Pont de Molins (Girona), Calsina Carré forma part de la central de compres Comprum, dedicada a gestionar de manera centralitzada les compres de productes i serveis de les 10 empreses associades.