19 de agosto de 2022 | Actualizado 22:25

BCL i Feteia sumen forces per a millorar la competitivitat del sector logístic a Catalunya

Totes dues associacions han signat un conveni de col·laboració i contemplen cooperar juntes en activitats estatales i internacionals
D'esquerra a dreta: Pere Navarro (BCL) i Enric Ticó (Feteia-Oltra) | Feteia-Oltra

La Federación Española de Transitarios, Expeditores Internacionales y Asimilados (Feteia-Oltra) i l’associació Barcelona-Catalunya Centre Logístic (BCL) han signat un conveni de col·laboració per a generar sinergies entre totes dues organitzacions i els seus associats. Així mateix, les entitats també busquen treballar de manera conjunta per a la millora competitiva del sistema logístic a Catalunya..

En aquest sentit, el president de BCL, Pere Navarro, i el de Feteia-Oltra, Enric Ticó, han destacat que l’acord també estableix la col·laboració en altres àrees d’interès comú, com la participació en congressos o en projectes de formació. D’aquesta manera, les organitzacions també contemplen cooperar en una altra mena d’activitats, tant a nivell estatal com internacional, que ambdues considerin oportunes en els seus respectius àmbits d’actuació. Des de Feteia han valorat que la suma de sinergies amb BCL“contribuirà a la millora del sector de la logística”.