29 de noviembre de 2020 | Actualizado 14:08

Panattoni suma Catalunya a la seva cartera amb l’adquisició d’una parcel·la a Barcelona

Panattoni Park Barcelona City I s’ubicarà a Castellbisbal, a 20 kilòmetres del centre de la ciutat, en una parcel·la de 47.000 metres quadrats
Panattoni

El promotor immologístic Panattoni ha desembarcat a Catalunya amb l’adquisició d’una parcel·la de 47.000 metres quadrats a Castellbisbal (Barcelona). Es tracta d’un projecte logístic que podrà adaptar-se a la demanda del mercat. Segons ha afegit la companyia, es podrà configurar o bé com a un edifici d’emmagatzematge de 18.000 metres quadrats o com una nau crossdocking per a la distribució d’última milla de fins a 14.000 metres quadrats”.

“L’escassa disponibilitat d’instal·lacions logístiques dins de l’àrea de Barcelona, unit a la recent demanda impulsada per l’ecommerce, ens ofereixen la confiança de poder garantir l’èxit d’aquesta operació”, ha assenyalat el director general de Panattoni per a Espanya i Portugal, Gustavo Cardozo. Després del retorn del promotor immologístic a Espanya, Panattoni reafirma així la seva aposta per al creixement en aquest mercat, on actualment fa desenvolupaments a València, Vitòria i Guadalajara, la seva primera inversió en un parc immologístic a Espanya.

“L’escassa disponibilitat a Barcelona i la demanda de l’ecommerce ens garanteixen l’èxit de l’operació”
Gustavo Cardozo Director general de Panattoni per a Espanya i Portugal

En concret, Panattoni Park Barcelona City I es localitzarà en el Polígon Industrial Can Estapé, a Castellbisbal, a menys de 20 kilòmetres del centre de la ciutat de Barcelona. La companyia també ha destacat les seves connexions viàries i a centres multimodals, així com al port de Barcelona, fet que el torna “una ubicació estratègica per al mercat tant de mercaderies, com ecommerce i última milla”. A més, estarà dissenyat i construït “sota els màxims estàndards de qualitat del mercat i amb certificat mediambiental BREEAM Very Good”.