23 de enero de 2021 | Actualizado 9:25

Witon Investments adquireix una segona parcel·la al Incasòl a Lleida

L'empresa logística crearà 30 nous llocs de treball i invertirà dos milions d'euros en aquest segon desenvolupament a Bell-lloc d'Urgell
Accessos al sector industrial de Vinyes del Mig a Bell-lloc d'Urgell (Lleida) | Google Maps

La companyia de serveis logístics per a la venda online Witon Investments ha adquirit una segona parcel·la al Institut Català del Sol (Incasòl) a Bell-lloc d’Urgell (Lleida). Es tracta d’un espai de 11.827 metres quadrats al sector industrial Vinyes del Mig, adjunt a la parcel·la de similar superfície que ja va comprar a la Generalitat fa dos anys.

Segons l’Incasòl, Witon Investments realitzarà una inversió de dos milions d’euros en aquest nou desenvolupament i es crearan uns 30 llocs de treball, que se sumen als de la parcel·la adquirida al 2018. De fet, la companyia ja ha començat a construir les seves noves instal·lacions en els primers terrenys. L’Incasòl ha destacat “la bona connexió del polígon Vinyes del Mig amb les principals xarxes de comunicació i amb ciutats veïnes com Lleida i Mollerussa, dos dels principals pols econòmics de la zona”. Concretament, el pol industrial està situat a 13 quilòmetres de la ciutat de Lleida, l’estació del tren d’alta velocitat i l’Aeroport de Lleida-Alguaire.