28 de enero de 2021 | Actualizado 18:01

Thor Equities incorpora espais logístics a Barcelona i Sevilla

Es tracta de tres naus, que sumen un total de 13.500 metres quadrats, dos d'elles en la primera corona de Barcelona i una a Dos Hermanas
Savills Aguirre Newman

L’inversor immobiliari Thor Equities ha sumat una cartera d’actius logístics amb un total de 13.800 metres quadrats a Barcelona i Sevilla. L’operació, de la qual no s’han fet públics les dades econòmiques, ha comptat amb Savills Aguirre Newman com a intermediari del venedor, un family office català que també ha evitat identificar la consultora immobiliària.

“La transacció permet a Thor Equities ampliar la seva cartera d’actius logístics després de la seva entrada en aquest segment a Espanya al setembre” ha manifestat Savills. El portfoli inclou “tres naus industrials situades en enclavaments estratègics de Catalunya i Andalusia, pensades per a la distribució d’última milla”, segons la consultora immobiliària. Una de les naus, de nova construcció i amb una superfície de 3.806 metres quadrats, es troba al Polígon Industrial Pratenc del Prat de Llobregat. Aquest immoble està situat al costat de la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) del port de Barcelona i pròxima a l’aeroport.

També dins de la primera corona de Barcelona es troba un altre dels actius adquirits. En aquest cas, es tracta d’un centre logístic de fred de 4.906 metres quadrats al Polígon Industrial Llobregat de Castellbisbal i actualment arrendada a una empresa vinculada al sector de l’alimentació. El tercer actiu adquirit per Thor Equities ocupa més de 5.000 metres quadrats al Polígono Industrial de Dos Hermanas (Sevilla) i està arrendat a un operador logístic.